Grafisk design

Dots Recycling

DATO:

August 12, 2020

KUNDE:

Dots Recycling

TYPE:

Grafisk design

3D-konceptualisering af fysiske produkter

Dots Recycling er en virksomhed, som laver filtpuder ud af brugte tennisbolde. Filtpuderne er udelukkende lavet af genbrugsmaterialer, hvilket også giver filtpuden dens helt unikke grønne farve. Gennem 3D-visualisationer skabte vi et gennemgående 3D-univers for Dots Recycling som de har brugt på deres hjemmeside, SoMe og fysisk promovering af deres produkter. Vores hero-visualisation er tre podier, hvor man ser de vigtigste elementer for filtpuden.

Kontrastfuld konkurrent i en farveløs branche

Filtpuder er ikke et sexet produkt, hvilket afspejles i den eksisterende filtpudebranche, hvor markedsføringen er farveløs og uinspirerende. Det giver mening for den klassiske filtpude, men Dots er ikke en klassisk filtpude. Dens grønne farve symboliserer bæredygtighed og, at man som køber forstår moderne trends. Den grønne farve kontrasterer med den lyserøde farve som er blevet kendetegende for Dots Recycling. Udover at farven er unik og iøjenfaldende, så henvender den sig til Dots Recyclings primære købere: kvinder.

Kombination af virkelighed og en computerskabt virkelighed

TK1 Media er også ansvarlig for at tage fysiske produktbilleder af filtpuderne, hvilke skal understøtte og komplimentere 3D-universet. Dots Recycling skal bruge produkt- og miljøbilleder til deres launch på Amazon.