Holdet

TK1 Media er et kreativt bureau i Aarhus. Vi specialiserer os i kreativ strategi, hvor vi bruger vores erfaring med branding og videoproduktion til at løse vores kunders strategiske og kommunikative udfordringer gennem videobaserede kampagner og målrettet content marketing. Vi arbejder med en lang række større og mindre kunder - både på månedlig basis og på projektbasis.

Magnus Arndt

Creative Strategist

Som brand- og markedsføringskonsulent har Magnus arbejdet med diverse grene indenfor strategi. Tilføj en stor interesse for digitale kampagner og en god portion forretningsforståelse, og du har det helt rigtige værktøj til at udvikle eksekverbare kreative løsninger på strategiske udfordringer, som er skræddersyet til digital konsumption.

magnus@tk1.dk

+45 27 79 30 38

Ida Hove Sørensen

Communications Assistant

Som tidligere Head of Marketing for Aarhus Case Competition og som kommunikationskonsulent har Ida en bred erfaring med intern- og ekstern kommunikation, PR og sociale medier. Med en hjerne der konstant jagter de gode historier, og som kategorisk nægter at sætte et forkert komma, er Ida ekspert i at udvikle brands gennem en kontinuerlig online tilstedeværelse.

ida@tk1.dk

+45 27 79 30 38

Thomas Poulsen

Creative Director

Man taler tit om digital first, men i Thomas’ tilfælde bør man nærmere snakke om visual first. Når du snakker med Thomas, kan du hurtigt fornemme, at han altid er tre skridt fremme visuelt. Kombinerer du det med en massiv erfaring fra reklameindustrien, er du sikret at få et visuelt produkt af absolut højeste skuffe, hvor dit brand og din virksomhed også skinner igennem den visuelle æstetik.

thomas@tk1.dk

+45 29 47 97 54

Gustav Rasmussen

Director of Photography

Som nyuddannet fra Masterclass-linjen på Den Jyske Filmskole er Gustav stjålet direkte fra fiktionens verden. Gustav er det sjældne møde mellem en stor mængde erfaring og ung kreativitet, og i et mediebillede hvor stilistikken i reklamer, og den man kender fra fiktion smelter mere og mere sammen, er han den perfekte DoP, når du ønsker at lave kreativt content af højeste klasse. 

gustav@tk1.dk

+45 27 79 30 38

Andreas Valther

Editor

Med en bred erfaring inden for klipning af kommercielle film og et speciale i branded content er Andreas TK1 Medias svar på den perfekte klipper. Med en stærk sans for branding og de journalistiske aspekter i filmproduktion er Andreas med til at sikre at de overordnede strategiske tanker og det individuelle brand afspejles helt ned i den minutiøse klipning.

andreas@tk1.dk

+45 27 79 30 38